Намалена цена! SCITEC - 100% WHEY PROTEIN - 5000 Г Преглед отблизо

SCITEC - 100% WHEY PROTEIN - 5000 Г

Нов продукт

100% Whey Protein съдържа висококачествен, ултрафилтриран концентрат на суроватъчен протеин

Повече детайли

169,00 лв

-102,60 лв

271,60 лв

  • Chocolate
  • Vanilla

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Суроватъчният протеин се счита за краля на всички протеини. 100% Whey Protein съдържа около 10% безупречни протеинови микрофракции имуноглобулин, които помагат за укрепване на имунната система.

Суроватъчният протеин притежава и способността да подобрява ендогенното производство на глутатион. Глутатион е най-мощният антиоксидант, произвеждан от нашето тяло.

100% Whey Protein съдържа квадрапептиди, които са показали, че имат болкоуспокояващо действие и затова намалят неприятното усещане, причинено от мускулната треска след тренировка.

Установено е, че суроватъчният протеин има най-високата биологична стойност (BV)

Профилът на аминокиселините при 100% Whey Protein е отличен, той съдържа 47,5% от анаболните аминокиселини (ВСААs, аргинин, глутамин и тирозин).

100% Whey Protein съдържа нисък процент лактоза и е обогатен с L-глутамин - най-често срещаната аминокиселина в човешките мускули.

Протеинът на Scitec има отличен профил на аминокиселините и много висока концентрация на ВСАА (25%), в сравнение с всеки друг източник на протеин.

Начин на употреба: 100% Whey Protein може да се приема при всяко хранене за увеличаване съдържанието на протеини, или самостоятелно, според обстоятелствата (диета, преди лягане и т.н.). В зависимост от телесното тегло ползвайте 1-4 дози дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

SCITEC - 100% WHEY PROTEIN - 5000 Г

SCITEC - 100% WHEY PROTEIN - 5000 Г

100% Whey Protein съдържа висококачествен, ултрафилтриран концентрат на суроватъчен протеин