SCIVATION - XTEND ENDURANCE -1156 Г

Нов продукт

Xtend Endurance съдържа въглехидратна матрица с бързо и бавно усвоими въглехидрати, която осигурява несравнима издръжливост!

Повече детайли

60,40 лв

-23,00 лв

83,40 лв

  • Blue Raspberry
  • Watermelon
  • Green Apple

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Какви са съставките в продукта на Scivation?

Малтодекстрин

Той се усвоява много бързо и подобрява издръжливостта и възстановяването на мускулите.

Патентования въглехидрат Клъстер декстрин

Това е силно разклонен цикличен декстрин и се разгражда напълно до глюкоза. Той увеличава издръжливостта и доставя на мускулите всички вещества, от които имат нужда.

Восъчна царевица, която съдържа верижно-разклонена скорбяла

Восъчната царевица се абсорбира много бързо от организма, увеличава енергията на мускулите и оказва подкрепа при възстановяването след натоварващи тренировки.

Аминокиселинен комплекс

Включва верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) - левцин, изолевцин и валин. Те стимулират изгарянето на излишните мазнини и насърчават растежа на чиста мускулна маса.

L-глутамин

Аминокиселина, която се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулите. Тя има важна роля за много жизненоважни функции в човешкия организъм и оказва подкрепа на стомашно-чревния тракт. L-глутамин подобрява метаболизма на протеини, регулира киселинния баланс в организма и насърчава производството на хормон на растежа.

Цитрулин малат

Това е аминокиселина, която елиминира млечната киселина и подпомага процесите на детоксикация. Цитрулин малат повишава енергията, подобрява азотния баланс в организма, подобрява притока на кръв и кислород в мускулите и създава оптимални условия за мускулне растеж в тялото.

Витамин B6 (Пиродоксин)

Витамин от B групата, който оказва подкрепа на нервната система, неутрализира нощните спазми и съдейства за правилното усвояване на протеините от организма. Витамин B6 стимулира синтеза на нуклеинова киселина, подобрява мозъчната дейност и забавя процесите на стареене.

Начин на употреба: 1 доза - (39 гр) 1 път дневно, по време на тренировки.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

SCIVATION - XTEND ENDURANCE -1156 Г

SCIVATION - XTEND ENDURANCE -1156 Г

Xtend Endurance съдържа въглехидратна матрица с бързо и бавно усвоими въглехидрати, която осигурява несравнима издръжливост!