Stanox 10 (Станозолол / Стромба) Malay Tiger -100tabs. Преглед отблизо

Stanox 10 (Станозолол / Стромба) Malay Tiger -100tabs.

Нов продукт

Stanox-10 Malay Tiger е винстрол на хапчета с активен състав Stanozolol. Това е анаболен стероид известен по фитнес залите като Стромба. Станокс е качествен Станозолол от Малай Тигер за изграждане на чиста мускулна маса и повишаване на силата.

Повече детайли

49,00 лв

Добавяне към списъка с желания

Повече информация

Stanox 10 ® е един от най-широко използваните орални анаболни стероиди. Тои носи не много големи печалби на мускули, но са твърди и трайни. StanoX-10 е приеман особено от силови атлети, борци и спринтьори. Културистите разчитат на способността на този препарат да донесе мускулна твърдост и способността да засили действието на други анаболни стероиди.Тои води до увеличаване на броя на червените кръвни клетки, Stanozol се препоръчва да се приема с други вещества : Sustanon-250Metaxon-10,  DECANOL-200 и Propionate-100.

ХАРАКТЕРИСТИКА СТРОМБА MALAY TIGER

Станозолол е орално активен анаболен стероид, получен от дихидротестостерон (DHT), наличен в орална и инжекционна форма. Станозолол във вид на таблетки е един от най-широко използваните орални стероиди. Функията му е много важна защото станозолол е подходящ за спортисти, лекоатлетисти, борци и други спортисти, на които наддаване на теглото е нежелателно. Stanozolol е 17-алфа-алкилирани (17aa) орален анаболен стероид. Тази структурна промяна позволява на станозолол да оцелее в чернодробен метаболизъм и по този начин да остане в сила. С тази промяна минава през черния дроб и след това се освобождава в кръвния поток. За съжаление тази промяна на 17 тата позиция на въглероден действа като хепатотоксичен (токсичен за черния дроб) .Други 17aa орални анаболни стероиди като оксандролон или Methandrostenolone също са хепатотоксични, но станозолол е един от най-токсичните. Благодарение на отличните регенерации на способността на черния дроб. Докато приемате станозолол е препоръчително да се използват билкови екстракти и хранителни добавки, които помагат за възстановяването на правилните чернодробните ензими (като бял трън).

Перорално станозолол е активен в тялото за около 9 часа в сравнение с 24 часа за версията с инжектиране. При прилагане на орални анаболни стероиди (такива), трябва да се поддържа стабилна концентрация на веществото в кръвта, за да се намали риска от странични ефекти и максимално използване на потенциала на веществото. Stanozolol се препоръчва да се приема два пъти дневно, веднъж сутрин и веднъж следобед в същите интервали от време (за предпочитане 8-9 часа) .

Друга особеност на станозолол като производно на дихидротестостерон, се състои в способността за намаляване на нивата на SHBG (глобулин за половите хормони) .При намаляване на SHBG нива тои води до освобождаването на повече свободени тестостерони, които могат да бъдат използвани за увеличаване на силата, либидо и телесната маса.Тои също води до намаляване на нивата на естроген, като по този начин се ограничава от странични ефекти. По този начин, прекомерен прием на вода няма да бъде проблем по време на използването на станозолол, и когато се приема заедно с анаболни стероиди, които причиняват задържане на вода, тои активно помага за намаляване на този страничен ефект.

Oral Stanozolol е широко използван в етапа на дефиниране, или по време на калориен дефицит, ако целта на потребителя е да губи телесните мазнини. Stanozolol помага да се намали количеството на мастната тъкан и да се увеличи липолизата и окислението на мазнините и, по-важното е, че помага поддържане на мускулна маса през това време.. Опазване на мускулна тъкан се дължи на свойствата на станозолол да увеличи и задържи азот и синтеза на протеини в мускулите.

ДОЗИРОВКА STANOX MALAY TIGER

Оралния станозолол се дозира в диапазона от 40 до 80 мг на ден за мъжете и 10-20 мг на ден за жените.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Stanox 10 (Станозолол / Стромба) Malay Tiger -100tabs.

Stanox 10 (Станозолол / Стромба) Malay Tiger -100tabs.

Stanox-10 Malay Tiger е винстрол на хапчета с активен състав Stanozolol. Това е анаболен стероид известен по фитнес залите като Стромба. Станокс е качествен Станозолол от Малай Тигер за изграждане на чиста мускулна маса и повишаване на силата.